.
Kat Kerkhofs
zondag 26 februari 2023

Overwinning voor Kat Kerkhofs

Zij presenteert nieuw muziekprogramma voor Play4

Voor Play4 mag Kat Kerkhofs het programma ‘Tulpen uit Antwerpen’ presenteren. Zowat haar zesde wapenfeit al voor de camera’s van de Play-zenders.

Sinds haar eerste verschijning voor de camera in het programma ‘Duivelse vrouwen’ uit 2016, heeft Kat dan ook grote stappen voorwaarts gezet.

Vandaag valt nog amper te geloven dat haar eerste woorden in dat programma waren: “Ik ben Kat Kerkhofs en ik ben de vrouw van Dries Mertens.” Toch was dat voor Kerkhofs toen een evidente keuze: “We spreken wel over 2016, hè. Niemand kende mij. Ik moest wel uitleggen waarom uitgerekend ík dat programma maakte: ik ben de vrouw van een Rode Duivel. In dat opzicht was het relevant.”

Waar ze minder goed mee om kan, is wanneer haar echtelijke status op een irrelevante manier aangehaald wordt. Zoals die keer toen iemand tijdens het eerste seizoen van ‘Dancing with the stars’ in het scenario had geschreven ‘Kat maakt een mopje over Dries’: “Ik heb toen gezegd ‘Sorry, maar ik snap echt niet wat mijn man hiermee te maken heeft’”, aldus Kat. Het mopje in kwestie werd vervolgens ook geschrapt.

Dat een dergelijke ‘vondst’ anno vandaag in de verste verte niet terug te vinden is in het scenario van ‘Tulpen uit Antwerpen’ beschouwt ze daarom toch wel als een kleine persoonlijke overwinning.

Download onze app voor Android of iOS