.
2 Fabiola
maandag 21 november 2022

Pat Krimson: “Die kans mochten we niet laten liggen”

Hij wou haar er niet mee lastig vallen

De voorbije maanden waren maanden van veel emoties voor Pat Krimson. Het ene moment stond hij op het podium met 2Fabiola en het andere moment moest hij de dood van zijn moeder een plaatsje zien te geven.

Pat en zijn moeder hebben altijd een erg goeie band gehad met elkaar en het is dan ook bijzonder jammer dat ze de trouw van haar zoon volgend jaar niet meer zal kunnen meemaken.

Pat vroeg Loredana enkele maanden geleden ten huwelijk, maar een datum kunnen prikken, dat is nog niet gelukt. En dat allemaal omdat het zo ontzettend druk is.

“Loredana is nu ook helemaal gelanceerd als solozangeres en die kans mogen we nu niet laten liggen. Misschien gaan we al vroeger voor de wet trouwen en volgt het grote feest wel gewoon later. Met mama’s dementie was het toch al moeilijk geweest. Ze werd niet graag meer uit haar vertrouwde omgeving gehaald. Ze zou het allemaal niet goed begrepen hebben”, klinkt het in Dag Allemaal.

Voor Loredana waren de voorbije maanden ook niet gemakkelijk en zeker niet de periode dat Pats mama overleed. “In we week van de begrafenis heeft ze me enorm gesteund. Maar ze moest ook net heel veel optreden. Ik ben niet alleen haar partner, maar ook haar manager. Ik wou haar niet te veel belasten, want een artiest moet zich kunnen focussen op grote optredens.”