.
Peppe Giacomazza
maandag 10 oktober 2022

Peppe Giacomazza: “Hij noemde me geen aangenaam tafelgezelschap”

​​​​​​​Hij gooide het roer drastisch om

Wie houdt van lekker Italiaans eten moet zeker een keertje langs gaan in het restaurant van Peppe Giacomazza. Hij serveert de lekkerste Italiaanse gerechten, bereid met heel veel liefde. Zijn restaurant zit altijd goed vol, dus tijdig reserveren is de boodschap.

Peppe heeft hard moeten werken om te bereiken wat hij vandaag heeft bereikt. De weg was hard en hobbelig, maar hij mag wel zeggen dat hij het gemaakt heeft. Ook nu nog, na alle moeilijkheden die de horeca heeft gehad.

“Voor het eerst in jaren maak ik me echt zorgen. We zitten in de hoek waar de klappen vallen, want als klanten het financieel moeilijk hebben, dan voelen wij dat eerst. Zopas heeft een grote leverancier nog de boeken neergelegd. Maar goed, wij doen verder waar we goed in zijn”, zegt Peppe in Dag Allemaal.

En hoewel Peppe van lekker eten houdt en graag eet, is hij de voorbije tijd wel wat kilo’s verloren. Maar liefst 17 kilo minder. En dat heeft hij vooral te danken aan Pieter Loridon.

“Hij heeft mij geen dieetadvies gegeven, maar we zijn wel samen gaan eten. Het was ’s avonds laat en ik bestelde een pasta die ik op at zoals ik dat altijd doe. Pieter belde me de dag nadien en hij zei: ‘Peppe, zoals jij dat grote bord pasta naar binnen slurpte, was je echt geen aangenaam tafelgezelschap. We zijn daarna over eetgewoontes beginnen te praten en dat heeft me uiteindelijk meer structuur gegeven. Ik eet niet meer vol stress in m’n hoofd. En het werkt!”

Bio van Peppe Giacomazza en Pieter Loridon