.
Peppe Giacomazza
zaterdag 29 oktober 2022

Peppe Giacomazza: “Probeer vooral te genieten”

De opvolging is verzekerd

Peppe Giacomazza is een succesvolle Italiaanse chef met 2 restaurants in Genk en een televisiecarrière bij Njam! Er is niks liever dat hij doet dan koken en hij hoopt nog vele jaren in de keuken te kunnen staan.

Peppe heeft twee zonen die later perfect in zijn voetsporen zouden kunnen treden. Maar als hij heel eerlijk moet zijn, heeft hij dat misschien liever niet.

“Ik zou echt liever hebben dat ze een andere richting uitgaan. Voor Vincenzo zal het daar ook wel op uitdraaien, want hij volgt nu een immo-opleiding. Cristiano twijfelt nog altijd. IK heb hem alvast aangeraden om, als hij dan toch in de horeca wil, een klein restaurant te openen”, vertelt Peppe over zijn zonen in Dag Allemaal.

En nog een belangrijke raad die Giacomazza zijn zonen wil meegeven is dat hij er vooral van moet genieten. Iets wat hij zelf in het verleden te weinig heeft gedaan.

Een zaak kan dan wel succes hebben, één slechte recensie kan een chef volledig onderuit halen. Net zoals bij Sergio Herman en zijn nieuwste zaak Blueness in Antwerpen. “We zijn nog maar net twee dagen samen naar Kopenhagen geweest omdat ik er voor hem wou zijn. Natuurlijk hakt dat er in. Die recensenten kwamen ook al in de eerste week eten, op het moment dat het team nog niet op punt stond. Heel jammer dus.”

Bio van Peppe Giacomazza

Meer Over:

Peppe Giacomazza