.
News Image

Peter Van Asbroeck komt terug

Peter Van Asbroeck brengt geschiedenis van de tv tot bij jou.


Sinds een jaar toert Peter van Asbroeck met een voorstelling: “ De Wondere Wereld van de Televisie”. Een vertelling over zijn 25 jarige carrière op het kleine scherm. Het is een opeenvolging van sappige, grappige anekdotes, een aaneenschakeling van weetjes en soms ook wel de mythe ontkrachten van deze wonderlijke wereld. Een geschiedenisschets met de toenmalige BRT in een hoofdrol, de komst van de commerciële televisie met VTM. Wie waren de hoofrolspelers van toen, wie zijn we ondertussen vergeten, hoe werkt de televisiemachine, wat verdienen de protagonisten, hoe is deze wonderlijke wereld geëvolueerd, wie werkt en werkte er met wie, kortom alles wat je wilde weten over… .

Het is een grappige en verrassende vertelling waarin Peter honderduit spreekt over zijn ervaring. U zal de televisiewereld leren kennen. U zal gekatapulteerd worden in een tijdsslot van meer dan 50 jaar televisie. Na de lezing heeft het publiek de kans om die ene vraag te stellen die op de lippen brandt en na de voorstelling is er een meet and greet voor een foto of… ?



Peter brengt 'De wondere wereld van de televisie' op vrijdag 11 maart aanstaande in het zaal 't Keizershof te Niel. Tickets aan de kassa kosten 10 euro. In voorverkoop betaal je 8 euro. Bestel je tickets via sms naar 0483/498 120 of mail naar info@petervanasbroeck.be .


Bio van Peter Van Asbroeck

Meer Over:

Peter Van Asbroeck