.
Piet Huysentruyt
donderdag 17 november 2022

Piet Huysentruyt: “Dat maakt me lichtjes onzeker”

Het is uitkijken naar de kijkcijfers

We hebben er ontzettend lang op moeten wachten maar eindelijk is er een nieuw seizoen van ‘SOS Piet’. Nadat alles niet even vlekkeloos was verlopen tussen Piet Huysentruyt en VTM werd de samenwerking stopgezet en concentreerde Piet zich vooral op zijn job als kok.

Maar dat is nu allemaal verleden tijd en de plooien zijn gladgestreken. Het was dus dringend tijd voor nieuwe afleveringen van het programma dat ooit zo succesvol was. En misschien komt er wel een vervolg? Ook al beweert Piet dat het maar bij één seizoen blijft.

“Maar ik snap dat mensen zich de vraag stellen of er toch echt geen vervolg komt als het programma succes heeft. Maar ik bekijk het echt van dag tot dag”, reageert hij in Humo.

Uiteraard wil Piet dat ‘SOS Piet XL’ een groot succes wordt en hij twijfelt er niet aan dat dat ook het geval zal zijn. Maar zelf heeft hij het niet in de hand.

“Ik twijfel er niet aan dat er nog een groot publiek voor is, maar ik heb het niet in de hand. We hebben zes afleveringen opgenomen en de tweede staat tegenover een wedstrijd van de Rode Duivels geprogrammeerd. Dat maakt me toch lichtjes onzeker. De kijker zal belissen.”

Bio van Piet Huysentruyt