.
News Image

Pieter Aspe opnieuw verliefd

Pieter Aspe vindt opnieuw de liefde...


Pieter Aspe leek na de dood van zijn Bernadette in een diepe depressie te vallen, maar uiteindelijk wist de populaire schrijver zich toch te herpakken. Hij pakt nu niet alleen uit met een nieuw boek, maar ook met een nieuwe liefde.

Pieter Aspe verloor zijn muze Bernadette in de zomer van 2016 nadat een agressieve, uitgezaaide longkanker werd vastgesteld. Amper twee maanden na de diagnose zou Bernadette overlijden. Het begin van een lijdensweg voor de schrijver. Pieter Aspe geeft toe dat hij een emotioneel wrak was na het verlies van Bernadette. Maar uiteindelijk was het zijn pen die hem er weer bovenop hielp. De auteur opende zijn hart ook opnieuw voor vrouwelijk gezelschap.

“Ik kan niet alleen zijn,” vertelde Pieter Aspe in Dag Allemaal. Op de Boekenbeurs van vorig jaar werd hij op slag verliefd op Els, maar zijn gevoelens bleven onbeantwoord… Maar al snel stak een nieuwe verliefdheid de kop op. Bij de 18 jaar jongere Conny leek Pieter Aspe opnieuw de liefde te hebben gevonden maar na een half jaar kwam er een einde aan hun relatie. Maar recent sloeg Cupido opnieuw toe...

Op de première van de spektakelmusical 40-45 van Studio 100 verscheen Pieter Aspe met zijn nieuwe muze. Pieter Aspe leerde Tamara kennen tijdens research voor zijn nieuwe boek. Tamara heeft een leidinggevende functie in het Studiecentrum voor Kernenergie in Mol en Pieter Apse wil informatie inwinnen over de werking van een kerncentrale. Maar toen Pieter Aspe Tamara ontmoette was hij meteen van slag. Een coup de foudre, noemt Pieter Aspe het. “Ik wist meteen: zij is het!” En blijkbaar was het gevoel wederzijds want ondertussen gaat Tamara al intrekken bij Pieter Aspe in zijn appartement in Brugge.

Waarom zouden we tijd verliezen, stelt Pieter Aspe. “Ik besefte meteen dat Tamara de ware is.” Het is de eerste keer dat Pieter Aspe zich zo goed voelt bij een vrouw sinds de dood van Bernadette. Pieter Aspe is zeker van zijn stuk. Pieter Aspe gelooft in zijn toekomst met Tamara omdat ze hetzelfde denken en op dezelfde manier naar het leven en hun relatie kijken. Het feit dat Tamara ondanks twee – weliswaar volwassen – kinderen meteen naar Brugge wil verhuizen bewijst dat het ook haar menens is, aldus Pieter Aspe.

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe