.
News Image

Pieter Loridon niet failliet

Pieter Loridon onterecht door slijk gesleurd

Pieter Loridon reageert vandaag in Het Laatste Nieuws over het nieuws dat zijn bedrijven bijna failiet zouden zijn. Dat is volgens Loridon niet het geval. Na de breuk met Zoë Van Gastel werd Pieter woensdag weer geconfronteerd met een negatief bericht: zijn bedrijven zouden zware schulden hebben.
Pieter Loridon vertelt vandaag exclusief aan Het Laatste Nieuws dat hij op zakelijk vlak geen makkelijk jaar achter de rug heeft. Loridon heeft vorig jaar met recht en rede geklaagd over de problemen die zich voordeden bij de wegenwerken in de Nationale Straat te Antwerpen. Door die wegenwerken was zijn zaal Mint lange tijd moeilijk bereikbaar.

En dat is niet het enige. Regelmatig zat de buurt ook een hele tijd zonder elektriciteit, om van de andere ongemakken die bij zulke werken te pas en te onpas opduiken nog maar te zwijgen. Loridon zag vorig jaar heel wat van zijn collega's failliet gaan maar zelf Zelf is hij blij dat hij zijn hoofd boven water heeft kunnen houden en meteen na de werken, ging het weer de goede kant uit.

Pieter Loridon is zelfs blij dat hij nog een extra zaak heeft kunnen openen én nog extra mensen in dienst heeft kunnen nemen. De zakenman benadrukt in de krant dat hij geen schulden heeft, op een klein kredit na. Maar hoeveel mensen en bedrijven hebben geen krediet lopen?
Loridon is al jaren de schietschijf waarop bepaalde media met scherp schieten. Pieter praat dan ook met opzet niet met die media maar dat wil niet zeggen dat ze hem met rust laten, integendeel. Zelf is hij sterk genoeg om al het nieuws te incasseren, ook al klopt er niets van. Loridon is vooral begaan met zijn zoontje en moeder want bij hen komt het nieuws harder aan. De advocaat van Pieter overweegt ondertussen juridsche stappen te ondernemen.

U leest het volledig verhaal in Het Laatste Nieuws van donderdag.