.
Pommeline Tillière
dinsdag 23 juli 2024

Pommeline Tillière: “Het is zo makkelijk om toe te stemmen” 

Ze dacht niet na 

Het streven naar het perfecte lichaam, het is iets wat iedereen wel zou willen. Ook Pommeline Tillière wilde graag gezien worden en werd verblind door de vele aanbiedingen die ze kreeg na haar deelname aan ‘Temptation Island’.

Van bepaalde operaties heeft ze ontzettend veel spijt en ze hoopt dat veel jonge meisjes beter nadenken voor ze een ingreep laten uitvoeren.

“Als het je op een schoteltje wordt aangeboden, is het zo makkelijk om toe te stemmen, maar je denkt maar beter goed na of je er echt gelukkiger van zal worden. De meisjes die vandaag de dag deelnemen aan realityprogramma’s zijn vaak amper twintig jaar oud en zo beïnvloedbaar. Als je toch echt iets aan jezelf wil laten veranderen, doe dan goed je research, want niet elke kliniek is begaan met zijn patiënten en hun nazorg”, geeft ze als gouden raad mee in Flair.

Pommeline laat op dit moment niks meer aan haar lichaam veranderen, behalve jaarlijks wat Botox. Dat vindt ze nog altijd meer dan ok.

“Dat is niet permanent, dat gaat weg na een tijdje, dus daar heb ik geen probleem mee. Hetzelfde met fillers, die dingen lossen op, dus je hangt er niet voor de rest van je leven aan vast. Ik hou gewoon niet van ouder worden én ik ben vierenhalf jaar ouder dan mijn vriend”

Bio van Pommeline ­Tillière