.
News Image

QMusic naar Martin Solveig in Ibiza

Martin Solveig nodigt Q-dj’s Sean Dhondt en Marcia Bwarody en Q-luisteraars uit in Ibiza.


Op woensdag 1 juni 2016 opent dj en producer Martin Solveig het feestseizoen op Ibiza en hij nodigt Q-dj’s Sean Dhondt en Marcia Bwarody uit om erbij te zijn. Het BSMNT-duo neemt graag 20 luisteraars en – toepasselijk naar Solveig’s grote hit - hun ‘plus one’ mee op deze onvergetelijke trip naar hét feesteiland van Europa.



Sean en Marcia: “We vinden het enorm vet dat we Martin Solveig gaan ontmoeten in Ibiza en dat we er kunnen bij zijn als hij het feestseizoen daar opent. En uiteraard nemen we daarvoor graag 40 luisteraars mee. Can I be your plus one? Yes please!”.



Naast het ontmoeten van Martin Solveig en het meemaken van z’n dj-set in de legendarische discotheek Pacha, zullen Sean en Marcia ter plaatse op donderdagavond 2 juni ook hun programma The BSMNT live uitzenden tussen 19.00 en 22.00.



Iedereen die samen met Sean en Marcia het partyseizoen wil openen kan zich vanaf nu inschrijven op Qmusic.be. Vanaf nu maandag 23 mei roept het duo in hun programma The BSMNT tussen 19.00 en 22.00 aan het begin van elk uur drie namen af. Wie op dat moment zijn naam hoort en als eerste belt naar Q, is verzekerd van een plaats en mag met zijn ‘plus one’ mee. Sean en Marcia nemen 40 luisteraars – 20 duo’s – mee naar het feesteiland. Ook via alle social mediakanalen van Q en via Qmusic.be worden er een aantal plaatsjes weggegeven.


Bio van Martin Solveig

Meer Over:

Q-Music Martin Solveig