.
André Hazes in The Voice Senior
dinsdag 24 mei 2022

Rachel Hazes kijkt lijdzaam toe

Haar zoon vindt geen rust

Zijn Monique Westenberg en André Hazes terug samen, dat is de vraag die op heel wat lippen brandt van Nederland en België. De foto’s op de instagrampagina van Monique laten uitschijnen van wel, terwijl de dichte entourage van André beweert van niet.

Wij alles lijdzaam moet toezien is de mama van André, Rachel Hazes. Sinds enkele maanden is de band tussen moeder en zoon weer erg sterk en woont André al een aantal maanden terug bij zijn moeder.

Rachel en Monique zijn nooit de beste vriendinnen geweest. Dat Monique zich nu zo blijft vastklampen aan André, bezorgt moeder Rachel niet erg veel rust, schrijft Dag Allemaal. Monique lijkt wel degene die de familie helemaal uit elkaar wil rukken.

De dupe van dit hele verhaal, lijkt wel de kleine Dré te worden. Hij krijgt allerlei verwarrende signalen toegestuurd. Want hoe kan het kleine ventje nog een onderscheid maken tussen wel of geen relatie tussen zijn mama en papa.

Pedagoge Marijke Bisschop vindt het in ieder geval allemaal geen goed idee. “Vooral voor jonge kinderen is dit enorm verwarrend. Een scheiding is al zo vreselijk moeilijk om dragen, voor velen het grootste verdriet van hun hele jeugd, en dan ga je hen plots toch weer hoop geven. Zij krijgen achteraf die ontgoocheling, wanneer het allemaal tijdelijk blijkt te zijn, heel moeilijk geplaatst.

Download onze app voor Android of iOS