.
News Image

Regi en Linda van Milk Inc. helpen mee aan huwelijksaanzoek

Cupido slaat toe in Geel.

In basisschool De Luchtballon in Geel is Niels’ komst een goed bewaard geheim. Enkel directeur Gert zit mee in het complot, die voor één keer het brandalarm in gang zet. Maar het is niet de brandweerwagen die toekomt, wel de vrachtwagen van Niels met de wensboom. Hij heeft goed nieuws voor de leerlingen: zij krijgen geen les én enkele van hun wensen worden in vervulling gebracht.

Zo speelt Niels onder andere Cupido, want Zitah (9) had wel een hele romantische wens: dat haar papa Ludo haar mama Britt na een relatie van 13 jaar ten huwelijk zou vragen. Dakwerker Ludo was tot nu toe nog niet te overtuigen, maar tegen Niels en de lieve Zitah kan hij niet op. Samen zorgen de drie voor het perfecte huwelijksaanzoek: een flashmob door vrienden en familie, want werkelijk iedereen zit mee in het complot. Zo ook Regi en Linda van Milk Inc., een ex-collega vanop Britts eerste job als kapster en ondertussen een goede vriendin.

Jarne (10) wil dan weer dat zijn dokter Isabelle Meyts, die hem verzorgd heeft toen enkele jaren terug een immuunziekte bij hem werd vastgesteld. Daardoor kon zelfs een griepje fatale gevolgen hebben. Jarne heeft tussen leven en dood gezweefd maar dankzij de goede zorgen van dokter Isabelle heeft hij het gehaald. Ook zijn broertje Jasper lijdt aan dezelfde ziekte en wordt ondertussen behandeld door Isabelle. Jarne en Niels verrassen haar in haar praktijk in Gasthuisberg in Leuven. Haar secretaresse heeft haar agenda gevuld met valse afspraken, maar eigenlijk krijgt Isabelle gewoon een namiddag vrij, inclusief een tuinfeest met patiëntjes wiens leven ze ook heeft gered.

Marie (9) heeft een opa uit de duizend. Elke zondagochtend zet hij bij haar voor dag en dauw pistolets op de stoep, ook door weer en wind. Zij wenst dat zij met Niels pistolets naar “Vokke” mag brengen. Om 5u30 klopt Niels aan bij de ouders van Marie want om opa voor te zijn bij de bakker, moet hij Marie wel heel vroeg gaan vertellen dat zij een van de uitverkorenen is. Het meisje weet niet wat haar overkomt wanneer ze hoogstpersoonlijk door Niels gewekt wordt.

De volgende wens die Niels’ aandacht trekt is die van zusjes Floor (9), Kaat (11) en Amélie (10). Hun oma is dement en wordt elke dag met veel liefde verzorgd door hun opa, een erg intensieve taak. Hun opa verdient nog eens een dagje ‘vrij’, vinden ze. De meisjes regelen een helikoptervlucht voor hem, iets wat al heel lang op zijn verlanglijstje stond. Hij weet echter nog niet dat hij zal landen op de grasmat van ASV Geel, de club waar hij al tien jaar niet meer naartoe kan. Vanavond spelen ze tegen Lierse. Maar wie ook wint, voor opa Eddy is de dag al een schot in de roos.

De Wensboom, maandag 23 mei om 20.35 op VTM.

Bio van Milk Inc en Niels Destadsbader