.
Regi
zaterdag 12 november 2022

Regi stelt daten uit

Keert Linda toch terug in 2023?

De ‘Regi familie’ is er weer wat groter op geworden nu Arno en Melanie werden verkozen tot winnaars van de ‘Regi Academy’.

Het gaat dus loeihard voor Regi en dus heeft hij nu even nood aan wat rust. “Nu moet ik even op vakantie, ik heb het nodig”, vertelt Regi aan Dag Allemaal.

Ook zijn vooropgestelde datum om terug te gaan daten wordt nu uitgesteld. Dames die geïnteresseerd zijn, zullen dus nog even moeten wachten.

Het nieuwe concert dat aangekondigd werd in 2023 was ook al meteen uitverkocht. “Geweldig”, zo reageert Regi tijdens het interview met Dag Allemaal. De voorverkoop was nochtans enkel open voor mensen die ook naar het ‘Zwaartekracht-concert’ gekomen waren en blijkbaar was iedereen dus meer dan tevreden.

Uiteraard deed ook de naam van het concert in 2023 in het Sportpaleis ‘The Return’ al snel heel wat mensen speculeren over een mogelijke terugkeer van Linda. “No comment”, krijgen we als reactie van Regi. Volgens hem zitten er sowieso altijd nummers van Milk Inc. in de show.

Of de fans dus op hun honger zullen blijven zitten om Linda terug te zien in 2023 weet dus niemand behalve Linda en Regi zelf.

Download onze app voor Android of iOS