.
Riadh Bahri, Sven de Leijer en Margriet Hermans
zaterdag 26 november 2022

Riadh Bahri geeft zijn man geen kus op straat

Nooit aanvaard door zijn vader

Riadh Bahri is trots op wie hij is. Een droomjob als journaalanker, getrouwd met een leuke man en een goede indruk nalatend in ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld” zijn een aantal zaken die hij kan afvinken van zijn lijstje.

Toch was het niet altijd evident en dit heeft hij nu uitgeschreven in zijn boek ‘Uit De Kast, In De Kast’. “In mijn omgeving waren er geen homo’s. Rolmodellen waren er amper. Dat maakte het erg moeilijk om gelukkig te zijn”, vertelt Riadh Bahri aan Dag Allemaal.

Met zijn boek wil hij steun bieden aan anderen die hetzelfde meemaken nu als hij toen. Hij wil hen de steun bieden die hij toen niet had.

De communicatie met zijn vader verliep zeer stroef. “We hebben het nooit geleerd om, om echt met elkaar te praten”, bekent Riadh Bahri aan Dag Allemaal. Zijn vader bleek niet de emotionele tools te bezitten om de dingen zachtaardig uit te drukken.

Pas toen zijn vader ziek werd, werd het contact hersteld. Tot op het moment dat er verteld werd dat Riadh zou trouwen. “Ik moest later via via horen dat het toch beter was dat we niet meer langskwamen, omdat het te moeilijk lag”, aldus Riadh Bahri.

Download onze app voor Android of iOS