.
Saartje Vandendriessche
zaterdag 12 november 2022

Saartje Vandendriessche is nooit meer moe

Klaar voor een nieuwe liefde

Na een lastige periode in haar leven, bruist Saartje weer van de energie. Ze heeft er een boek over uit: Nooit meer moe. Daarnaast verklapt ze aan Het Laatste Nieuws weer klaar te zijn voor een nieuwe liefde.

In haar nieuwe boek gaat het over veel meer dan correcte voeding, beweging en slaapgewoontes. Zo bespreekt ze het nut van ijskoud water op je huid, bosbaden, meditatie en intermittent living.

Tien jaar geleden liet Saartje zich onderzoeken omdat ze steeds vermoeid was. Volgens de dokter was haar bloed helemaal in orde. Toch kreeg ze de moeheid niet zonder controle. En zo begon ze zichzelf onder de loupe te nemen.

Het probleem zat in haar hoofd. “Wij verliezen heel veel energie door wat er tussen onze twee oren gebeurt: de gedachten, de angsten, de stress.”

Het boek bevat enorm veel tips. Welke bij je passen? Je kan ze onmogelijk allemaal toepassen. “Wat triggert jou? Pik dat eruit,” antwoordt ze Het Laatste Nieuws. Krachttraining vindt ze het belangrijkste, omdat je lichaam dan volledig getraind wordt. En als haar vriendinnen haar zeggen dat ze liever pilates doen, is Saartje duidelijk: “Oh my god, pilates? Hoe saai kan het zijn?”