.
Saartje Vandendriessche
woensdag 4 mei 2022

Saartje Vandendriessche: “Mijn broer vindt mij naïef”

Ze brengt een boek op de markt

Het was alweer vijf jaar geleden dat Saartje Vandendriessche haar boek 'Altijd Energie' op de markt bracht. Het tv-gezicht en gezondheidsgoeroe komt nu uit met een tweede boek, getiteld 'Nooit Meer Moe'. Daarin geeft ze haar lezers tips om meer energie te krijgen. Ze vertelt erover in Story.

Dat moeheid een maatschappelijk probleem is, daar kan Saartje over meepraten. Er wordt steeds meer druk uitgeoefend op mensen en niet iedereen kan daar even goed mee omgaan.

“Na een strijd van twee jaar tegen corona is de vraag van bedrijven om de negatieve mindset van hun werknemers om te buigen naar meer energie en positiviteit enorm toegenomen”, vertelt ze.

“Velen zaten lang thuis tijdens de pandemie en stelden hun job in vraag. Ze zijn niet meer gemotiveerd of voelen zich futloos. De coronaperiode leerde ons te vertragen en gaf ons nieuwe inzichten, maar sommigen kregen het mentaal zwaar. Via lezingen, mijn boek en fitnessvakanties reik ik energietools aan. Meditatie kan een stap in de goede richting zijn”, zegt de tv-presentatrice.

Dat ze daarmee niet iedereen kan bekoren, daar is ze zich ook bewust van. “Als ik tegen mijn broer, een osteopaat, over acupunc[1]tuur begin, vindt hij mij naïef”, lacht ze.