.
Aster Nzeyimana, Siska Schoeters
maandag 6 februari 2023

Siska Schoeters voelde zich een bang vogeltje naast Niels Destadsbader 

Siska groeit als presentatrice 

‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’, nieuw programma op VRT, wordt gepresenteerd door Aster Nzeyimana en Siska Schoeters. Voor beiden een nieuwe uitdaging in hun carrière, ontdekken we in Humo.

“Klopt”, geeft Siska toe, “al heb ik wel veel opgestoken van ‘Zomerhit’. Toen ze daar voor het eerst met de immer enthousiaste Niels Destadsbader op het podium stond, voelde ze zich erg klein. “Die komt op en trekt in z’n eentje de hele zaak op gang, terwijl ik meer de kat uit de boom stond te kijken.”

Het verschil tussen haar eerste en laatste ‘Zomerhit’ is dan ook opmerkelijk vindt ze zelf. “Op het einde méénde ik het echt wanneer ik ‘Goeienavond, Blankenberge!’ riep.

Siska legt in Humo duidelijk uit dat haar rol als presentatrice veel minder spannend is dan die van de drie coaches: Laurien Decibel, Annabelle Lopez Ochoa en Niels Destadsbader.

De coaches zijn onvervangbaar, geeft Siska Schoeters grif toe, terwijl de presentatoren dat wel zijn. “Stel dat ik ziek word voor de show, dan bellen ze toch gewoon Danira Boukhriss.”