.
News Image

Stan Van Samang, De Mens en Brihang geven zomerbarconcert in Werchter

Het zomert dan toch een beetje in Werchter.


Livemuziek weerklinkt in het Festivalpark. Selah Sue heeft donderdag de Rock Werchter for Live2020 zomerbar geopend met 2 fantastische sets. Een enthousiast publiek genoot. Samen muziek beleven mag opnieuw. Onder strikte voorwaarden. Gelukkige gezichten overal. Het is anders, dat wel, zo rond een tafeltje, in -naar Werchterse normen- heel kleine setting. Ook gisteren ging een nieuwe reeks zomerbarconcerten in verkoop. Meteen uitverkocht: 3 shows van Niels Destadsbader - enkel voor de middagshow op donderdag 9 juli resten enkele tafels, 3x Arno, 1x Black Box Revelation, 1x Portland, 1x Equal Idiots, 1x Mama’s Jasje, 1x Compact Disk Dummies, 1x Het Zesde Metaal. Bijkomende shows gingen in verkoop.

Vandaag worden er nog een aantal nieuwe concerten toegevoegd aan de reeks. Stan Van Samang speelt een thuismatch op maandag 20 juli. Brihang komt op zaterdag 25 juli in de namiddag naar de zomerbar. Zou het toeval zijn dat streekgenoten Het Zesde Metaal het avondconcert voor hun rekening nemen die dag? De Mens is er op donderdag 23 juli. Compact Disk Dummies spelen een extra show op zaterdag 18 juli. De ticketverkoop van deze nieuwe reeks zomerbarconcerten start op maandag 6 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.

Het zomert concerten in Werchter. Vanaf 1 juli zijn buitenevenementen tot 400 personen onder strikte voorwaarden weer toegelaten. Massa-evenementen blijven tot eind augustus verboden. Maar klein kan wel. Onder de North West Walls torens is een prachtige zomerbar opgebouwd, alle geldende regels voor horeca en events respecterend. De komende maand vindt daar een reeks geweldige concerten plaats. Het aanbod is divers, zoals ook de verschillende festivals in Werchter dat zijn.