.
News Image

Steffy Merlevede presenteert De ochtend op zondag

Vanaf zondag 2 april moet Steffy Merlevede extravroeg uit bed.


Vanaf zondag 2 april loopt De ochtend ook op zondag. Daarmee wordt het actuaprogramma verder doorgetrokken tijdens het weekend. De wereld staat op zondag immers niet stil. Daarbij zal ook grote aandacht gegeven worden aan cultuur & sport.

Later dit jaar zal De ochtend ook op zaterdag het schema versterken en heeft de luisteraar 's ochtends een eenduidige afspraak met actualiteit en duiding.

De uitzending op 2 april wordt meteen een bijzonder exemplaar, op locatie bij de start van de Ronde van Vlaanderen op het Steenplein in Antwerpen en uitzonderlijk een uurtje langer, van 7 tot 11 uur.Filip Pletinckx: In een wereld vol verandering willen we ook op zondag onze rol als actuazender ten volle spelen. We volgen niet alleen de hartslag van het nieuws, maar hebben ook aandacht voor wat er in het weekend gebeurt op het vlak van cultuur en sport. Met veel muziek ook op het ritme van de zondagochtend.Steffy Merlevede: Fijn om breder te gaan dan enkel sport, leuke uitdaging. Het voelt vooral heel spannend, uiteraard zal er ook sport in het programma zitten, maar het is toch een ander ritme dan een sportuitzending. Actualiteit en cultuur komen ruimschoots aan bod. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en ga er volledig voor!


Bio van Filip Pletinckx en Steffy Merlevede