.
Stijn Meuris
zaterdag 22 augustus 2015

Stijn Meuris haalt weer bv door slijk

Wie is deze keer de kop van jut. 


Stijn Meuris laat weer van zich horen, al heeft hij deze keer wel een reden om dat te doen. Meuris laat regelmatig van zich horen en als hij dat doet, doet hij dat in één keer goed. Deze keer is het geen studente, geen treinreiziger en zelfs James Last niet. Deze keer is Eva Daeleman het makkelijke slachtoffer van de zanger van Noordkaap. U weet wel, de groep die dit jaar 25 jaar op de planken staat nadat Noordkaap in 1990 Humo's Rock Rally won en de groep waarvan de zanger af en toe een klein beetje oorlog voert in de media.

Maar goed, over tot de orde van de dag. Wat heeft Stijn Meuris deze keer geschreven? Wel, de zanger maakte van zijn Facebookaccount gebruik om presentatrice Eva Daeleman eens op haar plaats te zetten. En dat doen Stijn op zijn eigen verfijnde manier. Hij opent zijn bericht met volgende woorden: Mijn beste vriendin Eva Daeleman (u kent haar kapsel) laat in een HBVL-interview weten dat ze dit jaar wel wat meer groepen wil gaan bekijken op PkP. Lees: ze gaat eens de wei op, na drie opeenvolgende jaren zichzelf te laten bekijken in de VIP-area. Oei, dat is niet meteen een opener waarvan de onder de indruk zijn.

Maar goed, Stijn is nog niet klaar met Eva Daeleman en gaat nog even door: En dus trekt Eva met grote verwachtingen naar Hozier, The Kooks, Oscar And The Wolf, Major Lazor (moet zijn Major Lazer, maar vooruit) en vooral naar Ella Eyre. Het lijstje is eindeloos, geeft ze nog mee. Helaas spelen vier van die vijf bands niet op Pukkelpop. D'r speelde vandaag wel een Oscar - een jonge Brit die de MainStage opende. Eva zal zich vergist hebben. Ze noemt zichzelf een gulzige festivalganger. Volhouden Eva, ooit komt alles in orde. Of ook niet natuurlijk. Wat een geleuter toch allemaal zeg. Keep 'em out of my rock 'n roll.

Bio van Stijn Meuris

Meer Over:

Stijn Meuris

Bio van James Last en Eva Daeleman