.
News Image

Stijn Meuris in Disneyreeks

Stijn Meuris wordt politierobot in Miles van Morgen!


Stijn Meuris wordt een heuse ruimtelijke politierobot in de onlangs gelanceerde Disney Junior serie Miles van Morgen. Zijn stem is te horen in aflevering 10 die vanaf het nieuwe schooljaar zal uitgezonden worden op Disney Junior, hét kanaal voor de allerkleinste.

Stijn Meuris is in Vlaanderen vooral bekend als zanger van Noordkaap en Monza, maar naast zijn zangcarrière heeft hij een grote passie voor sterrenkunde. Zo had hij in 2009 een eigen reeks op Canvas, ‘Stijn en het heelal’ en geeft hij tot op de dag van vandaag nog steeds lezingen over zijn favoriete wetenschap.

Miles van Morgen wil kinderen warm maken voor wetenschap en sterrenkunde, een idee waar Stijn volledig achter staat. Om een stemmetje in te spreken voor deze serie, waarin Miles de grootste ruimteavonturen meemaakt, was hij dus zeker te vinden.In de ruimte maken Miles en zijn grappige struisvogel de grootste avonturen mee. Samen met zijn ouders die wetenschappers zijn en zijn zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is heel nieuwsgierig en heldhaftig en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert Miles hoe belangrijk familie is en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

Disney Junior is dé televisiezender voor kinderen. Samen met Jake en de Nooitgedacht Piraten, De Speelgoeddokter, Sofia het Prinsesje en Mickey Mouse Clubhouse beleven ze er allerlei geweldige avonturen. Beleef de magie van Disney Junior via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en op kanaal 128 in Brussel. Via Proximus is Disney Junior te ontvangen op kanaal 136.

Bio van Stijn Meuris

Meer Over:

Stijn Meuris