.
Stijn en Nuria
woensdag 1 november 2023

Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Zij kan mij het meest bekoren”

Maar zij voelt geen klik

Het nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zit al over de helft. Het keuzemoment komt er bijna aan en dan weten we of de koppels getrouwd blijven of niet. Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova proberen een voorspelling te doen in Story.

“Jolien en Brecht zie ik wel nog goed komen, maar Emma en Emile niet meteen. Ze zitten op een andere golflengte. Alhoewel, Nuria en ik zijn ook totaal verschillend qua karakter. Zolang de waarden en normen maar matchen”, zegt Stijn.

Nuria en Stijn hebben natuurlijk ook wel al eens een keertje nagedacht aan wie van het huidige seizoen ze zelf zouden gekoppeld willen worden.

“Qua karakter en uiterlijk kan Fleur mij het meest bekoren. Een mooie verschijning waar ook pit in zit”, zegt Stijn. “Ik voel met geen van de vier een klik. Brecht is natuurlijk een echt sekssymbool met een afgetraind lichaam. Bovendien is hij heel georganiseerd en kan hij goed koken. Maar ik vind hem te perfect voor mij, ik zou me geïntimideerd voelen. Geef mij maar een teddybeer met een bierbuikje en imperfecties”, klinkt het bij Nuria.