.
News Image

Tabula Rasa veilt Vronsky-jasje voor De Warmste Week

Verschillende items te koop.


Ter gelegenheid van De Warmste Week kan je online bieden op enkele exclusieve collector’s items van de één-reeks Tabula rasa. Zo biedt Vronsky in eigen persoon via bovenstaand filmpje zijn lederen jasje aan, en de opbrengst hiervan gaat naar Help Brandwonden Kids vzw. Ook de gebroken 'gipsen hoofden' van Veerle Baetens worden geveild. Deze opbrengst wordt aan de Alzheimer Liga Vlaanderen geschonken. Voor deze twee doelen worden ook nog andere kostuums en rekwisieten van de reeks geveild. Voor de echte fans: sinds vandaag kan je ook bieden op een gesigneerde versie van het scenario !
Het productiehuis Caviar is erg blij om op deze manier haar steentje te kunnen bijdragen aan De Warmste Week. Ze hoopt uiteraard op enkele gulle gevers. De laatste aflevering van deze spannende psychologische thriller-reeks werd zondag 6 december uitgezonden en was uitermate populair. Zo keken maar liefst gemiddeld 1.207.352 kijkers naar de zondagavond reeks met Veerle Baetens in de hoofdrol en geschreven door Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens en Christophe Dirickx.
Alzheimer Liga Vlaanderen vzw is een patiënten- en vrijwilligersorganisatie van, voor en door familieleden en mantelzorgers van personen met (jong)dementie. De Liga is hét aanspreekpunt voor personen met dementie, hun mantelzorgers, andere naasten en familiegroepen.


De vzw Help Brandwonden Kids ondersteunt kinderen met brandwoorden op verschillende manieren. Een greep uit hun realisatie : kostendekking, psychologische begeleiding, preventie en het vergoeden van drukpakken, haartransplantaties en UV - werende kledij.


Naar de veiling.