.
The Starlings
zaterdag 6 augustus 2022

The Starlings: “Ze hebben heel begripvol gereageerd”

Niemand was op de hoogte

Trouwen in het geheim, als artiest een begrijpelijke keuze, al is het misschien ook geen evidente keuze. Het lukte Tom Dice en Kato Callebaut om alles geheim te houden en zij trouwden in het bijzijn van enkel vrienden en familie zonder de aanwezigheid van de pers.

“We wisten dat we het nieuws van ons huwelijk ooit naar buiten zouden brengen. Maar op die dag zelf voelde dat voor ons niet ‘fijn’” begint Kato in Primo.

En Tom omschrijft het weliswaar nog een stuk mooier, een beschrijving waar Kato zich helemaal in kan vinden. “Je wil die dag op de foto met je kersverse vrouw en met je vrienden, niet met de mensen die van je muziek houden.”

Na de trouw is het koppel meteen twee weken op huwelijksreis vertrokken waar ze in alle rust tijd met elkaar konden doorbrengen. Slecht een kleine groep mensen waren van hun plannen op de hoogte en uitgenodigd op de heugelijke gebeurtenis.

“We hadden er beiden dezelfde mening over. Ook de verloving hebben we later aangekondigd, omdat we er eerst zelf van wilden genieten. Twee weken voor ons huwelijk waren er nog zeer strenge coronaregels waardoor je hoe dan ook maar enkele mensen mocht uitnodigen. We hebben aan onze gasten vooraf gevraagd om niets online te posten en daar hebben ze heel begripvol op gereageerd.”

Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings

Bio van Tom Dice en KATO

Meer Over:

Tom Dice KATO