.
Marieke Dilles en Seppe
maandag 26 september 2022

‘Thuis’-actrice in het huwelijksbootje gestapt

Ze deed het enkele maanden geleden

We hebben ongetwijfeld allemaal een mooie zomer achter de rug. We hebben prachtig weer gehad, alles mocht en kon weer en we konden weer massaal genieten van het massale samenzijn.

Wie ook genoten heeft deze zomer is ‘Thuis’-actrice Marieke Dilles. Zij stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde Seppe en genoot van een prachtige huwelijksreis.

“Ik ben in juni getrouwd, maar onze reis naar Indonesië lag al lang vast. Ik droomde er al jaren van om eens langer dan twee weken op vakantie te gaan. Deze zomer wilde ik het eindelijk gewoon eens doen. Samen met mijn kersverse man en onze vierjarige zoon”, glimlacht Marieke in Tv Familie.

Het werd een heel avontuurlijk reis van 5 weken, zonder veel planning. “Onze reis hing af van onze inspiratie en onze goesting van de dag. Aan zo’n vakantie had ik echt eens nood. De rest van het jaar ligt alles vast in mijn agenda en heb ik constant verplichtingen. In Indonesië moest niks.”

Trouwen heeft in ieder geval niks veranderd aan de relatie tussen Seppe en Marieke. Ze zijn tenslotte al negen jaar samen. “Ik heb enorm genoten van onze trouwdag, maar ik voel me nu geen andere Marieke of zo. Ik ben een gelukkige vrouw, tout court.”

Bio van Marieke Dilles

Meer Over:

Marieke Dilles