.
Vanya Wellens in Thuis
dinsdag 28 augustus 2018

Thuis-actrice Vanya Wellens klimt uit diep dal

Het gaat eindelijk weer de goede kant uit met Vanya Wellens.


Vanya Wellens kruipt al 15 jaar in de huid van Femke in Thuis en de actrice is nog steeds erg gelukkig bij Thuis. Haar Familie-collega Kürt Rogiers bewierookt haar in Dag Allemaal en dat doet haar deugd, want de actrice kruipt uit een diep dal.

“Die vijftien jaar, dat wil zeggen dat Vanya zich heel goed voelt bij Thuis, maar ook dat de kijkers en de makers haar graag hebben,” aldus Kürt Rogiers in Dag Allemaal. En Vanya Wellens geeft toe dat haar rol in Thuis haar hielp in een moeilijke periode. Vanya Wellens geeft in Dag Allemaal ook toe dat Thuis volstaat voor haar. Niet alleen geeft het haar een goed gevoel, maar Thuis geeft haar leven ook structuur “en da’s fijn voor een controlefreak als ik,” aldus Vanya. Vanya Wellens heeft momenteel niet de ambitie om eens iets anders te gaan doen. Ze heeft de zekerheid van de populairste soap van Vlaanderen ook nodig nu ze sinds kort alleenstaande moeder is. Toch beseft ze als geen ander dat het snel gedaan kan zijn in de televisiewereld. En dan zal ze natuurlijk ondernemend uit de hoek moeten komen om andere projecten binnen te rijven. Terugkeren naar haar job in het callcenter van Federal Express ziet ze dan niet echt zitten… Klagen over haar verloning als actrice doet ze niet, maar “het blijft Vlaanderen”, aldus Vanya Wellens, die momenteel haar appartement nog moet afbetalen.

Vanya Wellens geeft toe dat ze het moeilijk heeft gehad na haar scheiding. Maar samen met haar kinderen klimt ze uit het diepe dal. Stap voor stap. “Sinds de breuk gaat het elke dag beter met mij. Ik krijg veel complimenten, mensen vinden dat ik straal,” laat de actrice in haar hart kijken. Is ze klaar voor een nieuwe liefde in haar leven? “Het zou welkom zijn,” zegt ze aarzelend. “Maar ik ga er niet actief naar op zoek voorlopig. We zien wel,” blijft ze voorzichtig. Het geluk dat ze eindelijk weer heeft herwonnen is nog broos… Gelukkig voelt ze zich erg goed bij Thuis. Ook het samenspel met Geert Hunaerts verloopt wonderwel. “Ik voel me zó op m’n gemak bij hem.” Net zoals haar personage Femke, houdt ook Vanya Wellens immers van zachte mannen. En wie weet kruist zo’n man binnenkort haar pad. Het is haar gegund.

Bio van Vanya Wellens

Meer Over:

Vanya Wellens Thuis