.
Danny Timmermans
maandag 1 mei 2023

Thuis: de ultieme confrontatie tussen twee bloedbroeders

Tot de laatste snik..

Al enkele weken zwerft superschurk Chris Geerinckx (Danny Timmermans) opnieuw rond in de Thuiswereld. Ondanks dat hij zijn dood in scène zette, is het intussen duidelijk dat hij alive en kicking is. Na een aantal succesvolle en minder succesvolle aanslagen, is het nu tijd voor de ultieme afronding van zijn masterplan: Harry (Stan Van Samang) voor eens en altijd uitschakelen.

Ondanks de extreme waakzaamheid van Harry, weet Chris hem listig naar een verlaten plek te lokken. Daar dropt hij verschillende bommetjes. Eentje letterlijk onder de politiecombi van hoofdinspecteur ‘Patje’ Berghmans, die het leven moet laten.
De andere bom is nieuws voor Harry: hij vertelt hem dat hij terminaal ziek is en dat zijn laatste dagen geteld zijn. De gedachte dat hij niets meer te verliezen heeft, maakt hem nog gevaarlijker.
En dan wordt het eindelijk duidelijk wat zijn plan is: boezemvrienden blijven bij elkaar ‘tot de laatste snik.’ Als hij sterft, zal Harry dus moeten volgen. Hij haalt twee injectienaalden boven met een dodelijke vloeistof. Eén voor hem en één voor Harry. Veinzend dat hij Harry’s vrouw en dochter gevangen heeft, heeft Chris Harry volledig in zijn macht. Zal Harry zijn eigen hachje redden? Of kiest hij voor de vrouwen van zijn leven en geeft hij zich volledig over aan Chris?