.
Thuis
zondag 1 januari 2023

Thuis: liefde, geluk en drama volgen elkaar snel op

Dit staat nog te gebeuren

In tegenstelling tot ‘Familie’ is er bij ‘Thuis’ geen midseasonfinale te zien. Maar dat neemt niet weg dat bij ‘Thuis’ de spanningen niet hoog oplopen. Na de plotse dood van Paulien, staat er nog heel wat te gebeuren.

Zo is er een flinke dosis romantiek op 17 maart met het huwelijk van Christine en Adil en is het afwachten hoe de relatie tussen Peter en Vicky verder zal evolueren. Maar staat er ook nog iets te gebeuren tussen Rose en Dirk?

Ook de verhaallijn rond de dementerende Veerle lijkt op zijn einde te lopen. Ze gaat steeds meer en meer achteruit en dat zou dus wel eens kunnen wijzen op een nakende exit van Karin Tanghes personages.

Maar dat is niet het enige afscheid waar we rekening mee moeten houden. Ook dokter Nora lijkt uit de reeks te verdwijnen. Zij gaat in op een jobaanbieding in Zwitserland en verhuisd dan ook naar daar.

En dan is er nog babygeluk voorzien. Draagmoeder Tamara is in verwachting en zonder complicaties wordt het kindje verwacht bij aanvang van het nieuwe seizoen in september, schrijft Tv Familie.

Al deze gebeurtenissen zullen ongetwijfeld voor veel drama, veel tranen, maar ook veel geluk zorgen in de populaire soap op één.

Bio van Karin Tanghe