.
Tom Waes
donderdag 8 juni 2023

Tom Waes: “Dat zou onverantwoord zijn”

Tom Waes: “Dat zou onverantwoord zijn”

Soms is het een wonder te noemen dat Tom Waes nog leeft. De acteur en presentator moet over een goede engelbewaarder beschikken want zijn leven heeft al een paar keer aan een zijden draadje gehangen.

Zo kwam hij nog in april zwaar ten val met de fiets en heeft hij veel te danken aan de fietshelm die hij droeg. Dat deed hem besluiten om zijn schouders te zetten onder een campagne van de overheid om het dragen van fietshelmen te stimuleren.

Bovendien is hij ook nog eens peter van de bekende Sinksenfoor in Antwerpen. Maar hij moet door het ongeval jammer genoeg vanaf de zijlijn toekijken op het kermisgedruis.

“Het zou onverantwoord zijn om nu zotte toeren uit te halen. Ik wil niet riskeren dat die plaat van twaalf centimeter in mijn rechterschouder loskomt. We zijn nu vijf weken na de zware val met de fiets. Er wacht mij nog een week revalidatie”, zucht hij in Story.

Tot drie keer in de week moet Waes naar de kinesist om zijn schouder weer wat mobiel te krijgen. “Maar het zal toch nog een drietal maanden duren voor ik weer helemaal de oude ben.”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes