.
Tom Waes
zaterdag 23 september 2023

Tom Waes haalt fel uit: "Fuck you Ryanair"

Tommeke is boos, héél boos.

De sociale media zijn voor heel wat mensen een uitlaatklep, Tom Waes heeft er zaterdagochtend ook nog eens gebruik van gemaakt. "Fuck you Ryanair. Tot nooit meer. Nooit.", schreef Tom Waes op Instagram. Wat is er aan de hand, beste Tom?

Wel, Tom Waes had een arrangement geboekt dat wat 'vakantie' combineerde met het bijwonen van de wedstrijd Antwerp tegen Barcelona van afgelopen dinsdag. We weten ondertussen allemaal dat Tom Waes een vurig supporter van den Antwerp is en deze wedstrijd in het kader van de Champions League wou de presentator en acteur niet missen. Enkele extra dagen in Spanje zou hem deugd doen. Vrijdagavond vloog de groep terug, maar het liep fout af.

"Ik vlieg al jaren niet meer met Ryanair. Maar nu reizen in een groep, niet zelf geboekt, te laat gezien en niet meer te annuleren", zucht Tom Waes wanneer bij zijn terugkeer in Antwerpen. Hij had er toen net een reis van 12 uur op zitten. Normaal vlieg je maar een paar uur van Gerona naar Eindhoven, dan nog een uurtje rijden en je bent thuis. Maar het verliep dus net iets anders.

Het begon al bij het vertrek in Spanje. "We hebben twee uur in het vliegtuig moeten wachten, om dan uiteindelijk er allemaal weer uit te moeten en vier uur lang in een hok te moeten wachten. We werden uiteindelijk op een vlucht richting Keulen gezet. Van daaruit was het 2,5 uur met de bus voor we in Eindhoven waren", zucht Waes.

Wat een trip van een paar uurtjes moest worden werd uiteindelijk een trip van maar liefst 12 uur. Voor Tom Waes is dit echt de allerlaatste keer met Ryanair. Bij de volgende groepsreis zal hij zonder twijfel eerst informeren met welke vliegtuigmaatschappij de reis zal gebeuren. Tom Waes heeft zijn lesje wel geleerd....

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes