.
Tom Waes
maandag 9 september 2024

Tom Waes: “Ik heb er nog altijd iets aan gehad”

Het heeft effect gehad

Een nieuw tv-seizoen zonder programma van Tom Waes, dat kan niet zijn. Hij is nu op VRT te zien met ‘Kalm Waes’ en probeert daar te ontdekken hoe hij zijn stress onder controle kan krijgen.

Tom heeft altijd wel wat stress, maar dat heeft hij nodig. Er is maar weinig dat hem echt van de wijs kan brengen, zelfs geen verzonnen interviews zoals dat met Siska Schoeters.

Zo werd beweerd dat zijn carrière voorbij zou zijn na een interview dat hij met Siska Schoeters heeft gegeven. Tom heeft nooit een interview gehad met Siska.

“Dat is gewoon een lokmiddel om mensen te laten doorklikken naar een site die hen dubieuze beleggingen aansmeert. Verschrikkelijk dat mensen daarin blijven trappen, spijtig genoeg. Ik blijf iedereen daarvoor waarschuwen. Maar soit, ik jaag me er niet langer in op. Niet door 'Kalm Waes', nee, ik was het stilaan toch gewoon”, zegt Tom in Dag Allemaal.

Een leven zonder stress, is het wel iets voor Tom? Is dat niet wat te saai voor de presentator? “Tuurlijk moeten er dingen gebeuren, ik hou van actie. Maar ik moet eerlijk zeggen: tot op vandaag heb ik nog altijd iets aan 'Kalm Waes'. Ik maak bewust tijd voor mezelf. De tools die de experts mij aangereikt hebben, gebruik ik echt. Geen groepsknuffelsessies uiteraard.”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes