.
Tom Waes
vrijdag 6 september 2024

Tom Waes: “Ik moet mijn grenzen bewaken”

Hij pakt het anders aan

Sinds het programma ‘Kalm Waes’ is Tom Waes nog niet van zijn stress verlost, maar staat hij wel al wat anders in het leven. Zo probeert hij zijn tijd beter in te plannen en anders te benuttigen dan hij vroeger had gedaan.

“Ik ben nu die serie aan het draaien op Terschelling. Als ik vrijdagavond klaar ben moet ik nog met een boot naar huis en ben ik vijf uur onderweg. Dan ben ik om één uur 's nachts thuis en moet ik zondag kort na de middag alweer vertrekken. Vroeger zou ik dat gedaan hebben, nu heb ik gezegd: 'Ik blijf gewoon hier’”, legt hij uit in Dag Allemaal.

Op zo’n momenten zijn het dan eens zijn ouders die langskomen, zijn kinderen of zijn vriendin. En dat is een verademing voor de presentator.

“Voor de rest kan ik in mijn vrije uren lekker ontspannen in plaats van me op te jagen. Dankzij 'Kalm Waes' heb ik geleerd dat ik mijn grenzen moet bewaken. Ik dacht: wat is essentieel? De mensen die ik graag zie bij mij hebben. Maar zij kunnen ook naar mij komen. Waarom moet ik heen en weer crossen en mezelf uitputten?”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes