.
Tom Waes
zondag 10 maart 2024

Tom Waes: “Je hebt er nodig om te presteren”

Maar te veel is ook niet goed

Heel wat mensen zijn gevoelig voor de vele ideaalbeelden die ze elke dag op sociale media te zien krijgen. Wie daar niet gevoelig voor is, is Tom Waes. Hij kan die ideaalbeelden perfect naast zich neerleggen.

“Het kost ook zoveel moeite om eraan te voldoen. Het voordeel aan wat ouder worden is dat je daar niet meer van wakker ligt. Mensen die echt om je geven, maakt het ook niet uit hoe je eruitziet. Het belangrijkste is dus om je te omringen met mensen die je graag zien. Ik had in het afgelopen jaar twee zware ongelukken en lag een paar maanden in de lappenmand, en op zulke momenten merk je toch weer wie je échte vrienden zijn. Dat zijn niet enkel degenen die aan je ziekenhuisbed staan, maar ook degenen die je daarna blijven helpen en steunen”, zegt Tom in Flair.

Tom lijkt altijd heel stoer en voor niks of niemand bang. Maar hij is ook maar een mens, die net zoals iedereen ook wel eens worstelt met bepaalde zaken.

“Ik ben nu aan een ander programma bezig, namelijk Kalm Waes. Dat gaat over stress en de oneindige druk die er is om er goed uit te zien en te presteren. Pas op, stress is ook niet altijd slecht, want je hebt er wat van nodig om goed te presteren, maar die stress mag je niet verlammen. Dat onderscheid leer je met de jaren te maken.”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes