.
News Image

Udo opnieuw in de Winterrevue

Welke andere topppers doen er dit jaar mee?


De eerste, succesvolle editie van de Winterrevue ging in de voorbije feestperiode niet onopgemerkt voorbij. Meteen werden plannen gesmeed voor een nieuwe traditie in het sfeervolste stadstheater van Antwerpen. Stany Crets bevestigt het graag: Klassebakken Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Udo en Ann Van den Broeck vormen al zeker de vaste kern in de gloednieuwe en tweede editie van de Winterrevue. Bovendien zal Eric Melaerts opnieuw zorgen voor een magnifieke live-band en mogen we weer rekenen op de expertise van choreograaf Laurent Flament om onze cast hun beste dansbeentje te laten voorzetten. Zij schitteren vanaf 15 december 2016 op de scène van Theater Elckerlyc te Antwerpen.



Zanger Udo heeft er alvast zin in: Vorig jaar ging een nieuwe showwereld voor mij open. Het was een helse repetitieperiode maar de team spirit zorgde voor een fantastische sfeer op en rond het podium. We hebben intens genoten van de hilarische momenten in de voorstelling en ik koester bijzonder leuke herinneringen aan de interactie met het publiek, de artiesten, het ballet en het orkest. Ik moest er geen twee keer over nadenken om nog een keer met Stany Crets aan de slag te mogen gaan. Ik kijk er naar uit om dit feest voor oog en oor weer te mogen cadeau doen aan het publiek.



Later dit jaar worden er nog tal van special guest bekendgemaakt. Ondertussen kan het publiek zijn stoel al laten warm houden door tickets te reserveren op www.winterrevue.be


Bio van Udo

Meer Over:

Udo