.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 43

Bart Peeters komt als hoogste nieuwkomer binnen.


Zes nummers verlaten deze week de Vlaamse Ultratop 50. Dat is zo voor “Oltijd bluv'n goan” van Berlaen, “Hartslag” van Eveline Cannoot, P.C. Brown met “Kussen in het donker”. Siham en “Bailame”, “Het maakt je sterker” van Buurman en Frimout met “Marcel”.



“Midden jaren 80” is de nieuwe single van Poot & Vijverman op 50. “Mezelf zijn” van Jeremie Vrielynck komt binnen op 48. SLM heeft helemaal geen “Pech” op 45. Top Pops belandt op 44 met “C'est la vie”. Op 43 wordt “De dag dat het zonlicht niet meer scheen” vanonder het stof gehaald door De Romeo's. Bart Peeters is met “De warmte van een lief” de hoogste nieuwkomer op 30.



Van 14 naar 10 klimt Jan Leyers met “Je weet me te vinden”. “Verbonden” van Wim Soutaer verliest drie plaatsen en is nu de nummer 9. Laura Lynn gaat van 7 naar 8 met “Laat je hart slaan”. Met “Die dagen” springt Slongs van 15 op 7. Een mooie sprong, van 11 naar 6 maakt Yevgueni en “Wat nu belangrijk is”. Michiel De Meyer blijft status quo op 5 met “Zo schoon”. 4 blijft 4 voor “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert. Op 3 blijft ook “Gloria” van Niels Destadsbader staan. Stevig op 2 vinden we “Grip (omarm me) van Bazart. Zo bezet Tourist LeMC feat. Raymond van het Groenewoud met “Spiegel” voor de derde week op rij de nummer 1!



De Vlaamse Ultratop 50 is op zondagmiddag tussen 16 en 18 uur te beluisteren op Radio 2.



(Nico Vanaken)


Meest recente foto’s van Jan Leyers, Wim Soutaer, Laura Lynn, Slongs Dievanongs, Yevgueni, Michiel De Meyer, Blöf, Geike Arnaert, Niels Destadsbader, Bazart, Tourist LeMC en Raymond van het Groenewoud: