.
Pol Goossen in Thuis
zaterdag 19 oktober 2024 10:34

Valt Frank binnenkort dood in Thuis?

Dat kan niet!!!

Deze week is Hakim Chatar te gast bij Sander Gillis en Cato Peeters in de podcast Welkom Thuis. Wat daarbij opvalt, is dat hij er een aantal gekke theorieën over de verhaallijn van Thuis op nahoudt. Zo verwacht hij dat er binnenkort een van de castleden van het eerste uur doodgaat. De eer voor dat onverwachte overlijden is volgens Hakim weggelegd voor Frank Bomans (Pol Goossen).

Verder vindt Hakim dat het tijd is voor een nieuw koppel in Thuis. Hij denkt daarbij aan Femke (Vanya Wellens) en Robin (Kobe Debie), omdat die het allebei aan het uithangen zijn. Femke maakt Christine (Daphne Paelinck) het leven zuur, en duwt iedereen in haar omgeving van zich weg. Robin maakt Tom (Wim Stevens) het leven zuur, en duwt iedereen in zijn omgeving van zich weg. De ideale match dus! Als je geen rekening houdt met het leeftijdsverschil…

Dit en meer opvallende voorspellingen over Thuis ontdek je in de podcast Welkom Thuis. Daarin ontvangen superfans Sander Gillis en Cato Peeters elke zaterdag een bekende gast bij hen thuis om het te hebben over hun favoriete serie Thuis. Ze blikken daarbij terug én vooruit op de week van Thuis.

Welkom Thuis: elke zaterdag op VRT MAX