.
Zijn daar geen Beelden van?
donderdag 10 februari 2022

Vanaf vandaag lachen geblazen met Zijn Daar Geen Beelden Van?

Nieuwe comedyshow op Play4.

In de nieuwe Play4-comedyshow Zijn Daar Geen Beelden Van? gaat een topcast van comedy acteurs vanaf morgen - donderdag 10 februari - op zoek naar het achterliggende verhaal van een hele reeks bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale en regionale pers: ‘Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten’, ‘Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek’ of ‘Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis’. Stuk voor stuk zijn het bizarre koppen die tot de verbeelding spreken, maar waar heel wat vragen onbeantwoord blijven: Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? En zijn daar dan geen beelden van?

We leven immers in een tijd van beelden. Beelden van katten, beelden van pasgeboren baby’s, ja, zelfs beelden – véél beelden – van Koen Crucke. Kortom: we filmen alles! En toch zijn er nog steeds bizarre en hilarische verhalen die ontsnappen aan onze altijd draaiende camera’s en smartphones. Tot vandaag.

Om die echte, en vooral ook absurde krantenkoppen nog absurder tot leven te brengen doet Zijn Daar Geen Beelden Van? beroep op een sterke cast van vaste waarden en nieuw talent: Joren Seldeslachts, Robrecht Vanden Thoren, Lize Feryn, Bert Haelvoet, Els Dottermans, Warre Borgmans, Debbie Crommelinck, Charlotte Verlinden, Tanya Zabarylo, Line Ellegiers, Nic De Houwer, Inge Paulussen, Peter Thyssen, Camilia Blereau & Tom Audenaert.

Vanaf donderdag 10 februari elke donderdag om 21u30 op Play4