.
Veronique De Kock
vrijdag 18 oktober 2024

Véronique De Kock: “Hij vroeg me waar ik verbleef” 

Ze zal niet de enige zijn geweest 

We mogen best jaloers zijn op Véronique De Kock. Als bekend tv-gezicht heeft ze al heel wat grote sterren mogen interviewen. Veel van die ontmoetingen heeft ze te danken aan filmmaatschappij Fox voor wie de drie jaar lang de wereld is rondgevlogen.

“Zo zal ik mijn ontmoeting met Cameron Diaz niet snel vergeten. Die begon spontaan over mijn schoenen, ze vond ze heel mooi. Zo'n toffe madam. Het ijs was meteen gebroken. Maar soms vallen die sterren ook serieus tegen. Ik was grote fan van Hugh Jackman, maar hij was enorm onsympathiek”, zegt De Kock teleurgesteld in Story.

Maar ook de grote wereldsterren merken op dat Véronique een knappe verschijning is. En dan durven ze wel al eens met haar te flirten.

“Peter Dinklage, de acteur uit Game of Thrones, volgde me na ons interview naar een ander kamertje voor een volgend gesprek. Die zei ook tegen de andere acteurs dat ik zo'n toffe was. En Jeff Goldblum vroeg me na afloop waar ik verbleef, terwijl de camera nog liep. Ik wist niet wat mij overkwam. Als ze dat bij mij doen, doen ze dat ongetwijfeld ook bij duizenden andere vrouwen.”