.
Marie Verhulst, Ellen, Gert Verhulst, Viktor Verhulst, De Verhulstjes
maandag 22 juli 2024

Viktor Verhulst: “Ik werk hard, maar het voelt zo niet”

Hij timmert aan een eigen carrière

We kennen Viktor Verhulst natuurlijk allemaal als de zoon van Gert Verhulst, broer van Marie Verhulst en realityster dankzij ‘De Verhulstjes’. Maar behalve dat is Viktor ook dj en schrijft hij heel wat scenario’s voor Samson & Marie.

Onlangs heeft Viktor een deal getekend met Smash The House, het platenlabel van Dimitri Vegas en Like Mike. Hij is volop bezig nu met het maken van zijn eigen muziek.

“Dat allemaal terwijl we 'De Verhulstjes' aan het draaien zijn, én ik met mijn goeie vriend Joris Hessels een feelgood-reisprogramma maak waarin we naar minder voor de hand liggende plaatsen trekken. Puur feitelijk werk ik dus keihard, alleen voelt het niet zo aan. Ik voel me gezegend, want ik besef dat dat niet evident is”, klinkt het in Humo.

Bij die scenario’s van Samson & Marie hoort ook het scenario voor de zomershow die ze deze zomer zal spelen in het Plopsatheater.

“Intussen schrijf ik toch al een jaar of zes alles wat met 'Samson en Marie' en, in het begin, 'Samson en Gert' te maken heeft, zowel voor tv als voor theater. Tof, hoor! Als ik de definitieve synopsis van pakweg de 'Samson en Marie'- kerstshow aan het uitwerken ben, en ik voel dat al m'n scènes kloppen, dat de timing juist zit en dat alle liedjes er perfect in passen: dat geeft geweldig veel voldoening.”