.
Special Forces, Davy Parmentier
maandag 24 april 2023

VTM-directeur Davy Parmentier in Special Forces: Wie Durft Wint

Waarom toch, Davy?

Hij zou eigenlijk gewoon op kantoor in een lekkere zetel achterover kunnen leunen, maar in plaats daarvan koos hij voor het woestijnzand van Marokko en loodzware proeven in Special Forces: Wie Durft Wint. Davy Parmentier is creatief directeur van VTM en presenteerde in het verleden ook wel eens een tv-programma.

Parmentier maakt niet alleen televisie, hij komt graag ook zelf op het scherm. Straks opnieuw, deze keer in Special Forces: Wie Durft Wint. Maar een directeur televisie, heeft die wel conditie?

“Ik loop heel vaak en ik doe veel krachttraining. In het sporten zoek ik altijd mijn grenzen op. Je doet de Dodentocht, een eerste marathon, een tweede, dan volgt de derde,... Het is een kwestie van trainen. Het gevoel dat mijn lichaam ‘stop’ zegt, heb ik nog nooit meegemaakt. Eigenlijk ben ik erg emotioneel. Het mentale stuk is dus denk ik de allergrootste uitdaging voor mij.”

En daarmee is het overduidelijk dat Davy een goede conditie. Maar hij heeft ook een zwakke plek en dat is zijn evenwichtsorgaan. Nobody's perfect, Davy, ook jij niet. Succes!

Special Forces: Wie Durft Wint, vanaf maandag 1 mei om 20u35 bij VTM