.
Walter Grootaers
dinsdag 25 februari 2014

Walter Grootaers 3e op Kamerlijst

Walter Grootaers heeft grote ambities.

Het Provinciaal Bestuur van Open VLD Antwerpen keurde de kandidatenlijsten goed voor het Federaal Parlement en het Vlaams Parlement. Beide lijsten werden quasi unaniem goedgekeurd door de leden.

Lijsttrekkers Annemie Turtelboom en Bart Somers reageren tevreden. "Nu de lijsten zijn goedgekeurd, kunnen we met deze enthousiaste ploeg de komende weken en maanden er volop tegengaan gaan," aldus Annemie Turtelboom. "Met een mix van jong geweld en ervaren krachten zullen we in heel de provincie Antwerpen duidelijk maken waar wij als partij voor staan." Bart Somers vult aan: "Samen gaan we voor een inhoudelijke sterke campagne, waarin we volop zullen inzetten op die thema's waar de mensen van wakker liggen: mobiliteit, onderwijs en natuurlijk onze economie."

Opvallend is de derde plaats van Walter Grootaers op de Kamerlijst. Grootaers is al schepen in de stad Lier maar heeft duidelijk meer ambitie. Nu De Kreuners er definitief mee gestopt zijn, heeft de gewezen opperkreuner meer tijd om zich op de politiek toe te spitsen en dat is hij duidelijk van plan.