.
Siska Schoeters en Niels Destadsbader in Zomerhit
vrijdag 30 augustus 2024

Wie wint de Radio 2 Zomerhit?

Wie voegt zich toe aan een indrukwekkende lijst winnaars

De spanning is ondertussen al te snijden bij de 10 genomineerden voor de Radio 2 Zomerhit 2024. Morgen kennen we de winnaar en dit jaar valt het echt moeilijk te voorspellen wie de Zomerhit zal winnen.

Is het Maksim Stojanac en Hannah Mae die zich morgen de winnaars mogen noemen van Radio 2 Zomerhit, of is het toch spring in’t veld Aaron Blommaert wiens ego morgen wat meer wordt gestreeld.

Maar we mogen ook Bart Peeters en Sam Gooris niet uit het oog verliezen. Zij zijn erg geliefd bij het Radio 2 publiek en misschien neemt één van hen wel de trofee mee naar huis?

Of zijn het Omdat Het Kan en Average Rob die morgen voor de verrassing zorgen en geschiedenis schrijven.

Laten we ook zeker de andere 5 genomineerden niet vergeten. Want Oehlalala hoe mooi zou het zijn mocht Camille een eerste keer winnen. En wie weet krijgt het triestige nummer van Berre op deze manier wel een positieve noot. Of laten we Bart Kaëll morgen fluitend naar huis gaan met ‘Shalala’.

Maar ook Günther Neefs heeft een belofte gemaakt. Hij zou in witte Speedo verschijnen mocht hij de finale winnen. Wedden dat Laura Tesoro dan ook stiekem een beetje ‘Oya Lélé’ wordt?

De finale van Zomerhit is morgen live te zien vanuit Blankenberge op VRT 1 en dat om 20 uur.

Meest recente foto’s van Maksim Stojanac, Aaron Blommaert, Bart Peeters, Sam Gooris, Average Rob, Camille, Berre, Bart Kaëll, Günther Neefs en Laura Tesoro: