.
News Image

Woensdag op VTM: Tegen De Sterren Op

Lachen geblazen met nieuwe typetjes...

De vijfde verjaardag van Tegen de Sterren Op was de voorbije week goed voor een cadeau van formaat: 1.300.758 mensen (live +5) bekeken de aflevering van woensdagavond (VVA 18-54), goed voor de best bekeken aflevering vanaf de start van het humoristische programma. En op zondag 11 januari keken nog eens 637.183 mensen (live +1) naar de herhaling.

Met nog 11 afleveringen te gaan, heeft Tegen de Sterren Op nog flink wat persiflages in petto. Op woensdag 14 januari 2015 is het alvast uitkijken naar Winnie Vermeulen in De Rechtbank, de Lau en Roos in Dansdate, de fel gestileerde boys van One Direction en de acteurs -ja toch?- van De Buurtpolitie.

Het koppel dat het meest in het oog sprong bij Dansdate, waren publiekslievelingen Laurens “de Lau” (Guga Baúl) en zijn Roos (Ella Leyers). Niet de goede dansmoves maar de interactie tussen de ambitieuze Roos en de wat slome Lau, zorgden voor leuke televisie. Gepresenteerd door de aanstekelijk enthousiaste Niels Destadsbader (Jonas Van Geel). In de jury staan Min Hee Bervoets (Tine Embrechts), Francesca Vanthielen (Clara Cleymans) en Dan “awesome” Karaty (Chris Van Espen) te popelen om commentaar te geven op de tapdanschoreo.

Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) mag het eigenlijk nog niet verklappen, maar De Buurtpolitie is niet echt. “Als je goed kijkt, zie je het, maar als je niet goed kijkt, ook.” De acteurs van de scripted realityreeks hebben niet al te veel ervaring en zijn dan ook onzeker over hun acteerprestaties, wat blijkt uit enkele foutjes die zich voordoen wanneer iemand de verdwijning van zijn vader meldt bij Patrick van het onthaal (Walter Baele), commissaris Berckmans (Ivan Pecnik) en rechercheurs Brigitte Broeckx (Ella Leyers) en Eric Buelens (Guga Baúl).

In De Rechtbank, kan rechter Winnie Vermeulen (Nathalie Meskens) niet tegen lulkoek of mensen die rond de pot draaien, zo merkt een man die de geluidsoverlast van Tomorrowland aanklaagt.

Maar eerst is het aan Otto-Jan Ham (Guga Baúl) in De Ideale Wereld, die als studiogast Siegfried “Siggy” Bracke (Ivan Pecnik) over de vloer krijgt. Otto-Jan overloopt in de Twittertegel de tweets uit de politieke wereld.

Verder: Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans) wil een selfie maken tijdens het babysitten. Stand-up comedian Nigel Williams (Ivan Pecnik) heeft het over de voorbije stakingen. Regi (Jonas Van Geel) ontdekt dat het eerste woordje van zijn dochtertje Ellie-Martha wel heel eigenaardig klinkt. En in de Kamer moet de regering verder op zoek naar besparingsmaatregelen. Siegfried Bracke (Ivan Pecnik) geeft het woord aan de premier, Kris Peeters (Guga Bauúl) dus, niet naar de zin van Charles Michel (Walter Baele).

In de muzikale slotact duikt dé popsensatie van het moment het podium op. De jongens van One Direction oftewel de 5 meest gestileerde kapsels ter wereld, zijn vooral bezig met hun looks en moves en doen er alles aan om keicool over te komen in hun hit “Everyday I gotta style my hair”. (met Jonas Van Geel als Harry Styles, Clara Cleymans als Louis Tomlinson, Tine Embrechts als Liam Payne, Ella Leyers als Niall Horan en Chris Van Espen als Zayn Malik).

Tegen De Sterren Op, woensdag 14 januari om 20.35 op VTM.

Meest recente foto’s van Guga Baùl, Tine Embrechts, Chris Van Espen, Clara Cleymans, One Direction, Ella Leyers, Nathalie Meskens, Ivan Pecnik, Niels Destadsbader en Walter Baele: