.
Mathias Vergels
donderdag 25 augustus 2022

Wordt Mathias Vergels terug papa?

Ooit komt het ervan

Deze zomer holt Mathias Vergels van het ene optreden naar het andere. Maar ook zijn partner actrice Lynn Van den Broeck heeft het bijzonder druk met theater. Tussendoor staan ze ook nog eens zelf in het B&B l’Atelier’ en proberen ze leuke dingen te doen met Mathias’ zoontje Emile.

Emile zag zijn papa deze zomer voor het eerst optreden en dat vond papa Mathias geweldig. “Als baby was hij er wel al eens een keertje bij met hoofdtelefoon op. Maar nu was het de eerste keer dat hij snapte wat er gebeurde. Hij vond het ook heel graaf”, lacht Mathias vol trots in Dag Allemaal.

Emile is erg fier op zijn papa en wil graag nog eens een keertje komen kijken. Een vraag waarbij Mathias helemaal smolt.

Maar hoe zit het met de kinderwens van zijn partner Lynn? In 'Thuis' zagen we al hoe haar personage Viv geen kinderen wou en daardoor brak met Lowie. Maar hoe zit dat in het echte leven?

“We zijn op dit moment zo hard aan het vliegen op professioneel vlak… Als we ooit nog’ns in een lockdown belanden misschien.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels