.
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen in De 3 Biggetjes
woensdag 13 september 2023

Zij spelen de wolven in 'De 3 biggetjes'

Studio 100 maakt rest van de cast bekend

Enkele maanden geleden maakte Studio 100 bekend dat ze de musical 'De 3 biggetjes' zouden hernemen. Aan de hand van een leuke persconferentie maakten ze toen al een deel van de cast bekend. Natuurlijk zou ook dit keer K3 terug de hoofdrol spelen. Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen kruipen in 2024 in de rol van biggetjes Knirrie, Knarrie en Knorrie, Nurlaila Karim speelt mama Big en Marie Verhulst zou zich omtoveren tot konijn om de rol van Pluisje te spelen.

De grote vraag was natuurlijk welke acteurs de rol van de 3 wolven zouden spelen. Studio 100 liet ons daar nog even op wachten. Maar vandaag maakten ze ook deze namen bekend. Niemand minder dan Giovanni Kemper, Michiel De Meyer en Louis Thyssen kruipen in de rol van Wuppert, Willie en Waldo.

De rol van Baltimoor wordt gespeeld door Peter Thysen, de rol van vos Lowie wordt vertolkt door Walter Baele. Daarmee is de cast van 'De 3 Biggetjes' compleet en kan het repeteren beginnen.

De choreograaf voor de musical is Martin Michel. Studio 100 verzekert ons dat we de liedjes nog volledig kunnen meezingen, maar voor deze versie worden ze in een hedendaags modern jasje gestoken.

De ticketverkoop van de musical loopt als een trein. Er zijn ondertussen al zo'n 90.000 tickets verkocht. Maar er zijn nog steeds tickets beschikbaar. Voor tickets en info kan u terecht op: https://de3biggetjes.live/