.
Anja Daems, Fred
donderdag 30 maart 2023

Zit er sleur in de relatie van Anja Daems?

“Fred, loop naar de maan”

Anja Daems heeft lang gewacht op haar prins op het witte paard en is daar nu achteraf ook blij om. “Fred en ik kenden elkaar al heel lang via een gemeenschappelijke vriend. Op de trouw van een vriend zijn we elkaar weer tegen gekomen”, onthult ze in Story.

Intussen zijn ze zeventien jaar verder. Hij houdt van grote groepen, is chaotisch en gaat niet graag op reis. Zij houdt meer van intiem, alles goed gepland en ver op reis gaan.

“Maar we laten elkaar zijn, nooit is het in ons opgekomen om de ander te veranderen. Natuurlijk denk ik weleens: Fred, loop naar de maan. En dan doet hij dat, maar nadien komt hij wel altijd terug”, aldus Anja Daems.

Volgens haar is er na al die jaren nog geen sleur omdat ze het leven zo anders hebben aangepakt. “Fred en ik waren nog geen jaar samen of ik was zwanger, en nu zijn we een huis aan het verbouwen. En natuurlijk lopen de opvoeding van een kind en zo’n verbouwing niet altijd van een leien dakje, maar zelfs daar zien we de humor van in”, vertelt Anja openhartig aan Story.

“Ik denk ook niet dat we ooit sleur zullen kennen. Fred zit boordevol energie. Slapen is voor later”

Bio van Anja Daems

Meer Over:

Anja Daems