.
News Image

Zorgen om prinses Louise van België

Dat komt door haar twee jongere broertjes

Prinses Louise, de dochter van prinses Claire en prins Laurent wordt in februari 18 jaar. Louise is uitgegroeid tot een mooie, slimme jongedame, die goed weet wat ze wil in het leven. Ze zit in haar laatste jaar middelbaar op een school in Ukkel en kan zich perfect verstaanbaar maken in het Frans e Engels, de talen waarin ze is opgevoed.

“Nochtans waren Laurent en Claire aanvankelijk wat verontrust over de schoolcarrière van hun dochter. ‘In het begin ging het echt heel moeilijk, ze kon zich moeilijk concentreren, wat te maken had met het feit dat ze twee jongere broertjes had. Het is typisch dat een ouder kind dan wat kindser blij­ en dat was bij Louise zeker het geval, en ze hebben zich daar eigenlijk zorgen over gemaakt”, vertelt Brigitte Balfoort in Story.

De prinses kan veel van haar emoties kwijt op haar piano. Je zou haar een echte virtuoos kunnen noemen. “Ze speelt het graag en heel goed. Ze kan er haar gevoelens echt in kwijt. Als ze boos is daat ze dat op de piano gaan uitwerken.”

Bio van Prins Laurent

Meer Over:

Prins Laurent

Bio van Prinses Claire

Meer Over:

Prinses Claire