.
News Image

3 Meisjes op het Strand sluiten de zomer af

K3 presenteert laatste '2 Meisjes op het Strand'.

Op vrijdag 2 september 2016 zetten voor de gelegenheid niet 2, maar 3 Meisjes op het Strand een punt achter de zomer bij VTM. Eerder zorgden ze met hun eigen nummers al voor een muzikaal feest op het Klein Strand van Oostende, maar in de laatste aflevering van 2 Meisjes op het Strand maken Hanne, Klaasje en Marthe van K3 hun debuut als gastvrouw van een televisieshow.

Om de tv-zomer af te sluiten hebben de K3’tjes flink wat muzikale gasten uitgenodigd. Milow bijt de spits af en vertelt in 2 Meisjes op het Strand ook waarom Horizon van Tourist LeMC voor hem “muziek op z’n best is”. Klaasje probeert backstage meer te weten te komen over de krapullekesdagen van Cliff van KIA. Zij brengen hun grote hit uit 1996 nog een keer voor een afgeladen vol strand. Verder doet Bart Peeters zijn naam als absoluut podiumbeest alle eer aan. Zowel solo als in een rockduet met zijn Voice-finalist Jan. Maar wat gebeurt er als Bart samen met Cliff van KIA het podium op kruipt? Ook deze artiesten doen de temperatuur stijgen tijdens de laatste 2 Meisjes op het Strand:

Milow - Howling At The Moon
Bart Peeters - Lepeltjesgewijs
Dana Winner - To Make You Feel My Love
Bart Peeters & Jan Van De Ven - Bad Case of Loving You
Willy Sommers - Laat De Zon In Je Hart
Isolde Lasoen & Pieter Embrechts - L'Eté Indien
Slongs Dievanongs - Whatta Man
Dana Winner - Ik Hou Van Jou
Bart Peeters & Cliff - Rappers Delight
Tourist LeMC - Horizon
Slongs Dievanongs - Lacht Nor Mij

2 Meisjes op het Strand, vrijdag 2 september om 20.35 op VTM.

Meest recente foto’s van K3, Milow, Bart Peeters, Dana Winner, Willy Sommers, Jan Van De Ven, Isolde Lasoen, Slongs Dievanongs, Pieter Embrechts en Tourist LeMC: