.
Andre Hazes
zaterdag 10 augustus 2024

André Hazes: “We waren stiekem om elkaar heen aan het draaien” 

Het contact bleef oppervlakkig 

Er is al heel wat geschreven en gezegd over André Hazes. Maar gelukkig is het de laatste tijd vooral positief, want André heeft een fantastische nieuwe start gemaakt in zijn leven, maar ook in zijn carrière.

En uit die nieuwe start kwam onder meer een samenwerking met Mart Hoogkamer voort. Zij lanceerden samen een single ‘Zij Is Van Mij’ en brachten die ook al op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

“We waren stiekem al een tijdje om elkaar heen aan het draaien. We kwamen elkaar natuurlijk af en toe tegen, maar dat contact bleef oppervlakkig. Maar toen hadden we samen een hele dag opnamen en ineens was er een moment dat ik een klik met hem voelde. Toen ik wat later in de studio aan het werk was, ontstond er een liedje en ik hoorde alleen maar zijn stem erop, van niemand anders. Gelukkig zei Mart volmondig ja op mijn vraag om samen een duet te zingen en de rest is geschiedenis”, zegt André in Dag Allemaal.

Ook voor Mart was het bijna een evidentie om met André te gaan samenwerken. De reputatie van Hazes speelde hem geen parten.

“André is een goede vriend van me geworden. Ik vond sowieso al dat hij het fantastisch deed, zowel in België als in Nederland. Dus ik heb daar helemaal niet over na moeten denken. En nu ik er nog eens op terugblik: ik had het echt voor geen goud willen missen.”

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes