.
Ben Crabbé
donderdag 7 september 2023

Ben Crabbé: “Dat is een complete leugen”

Er is heel wat over geschreven

Dertig seizoenen lang al presenteert Ben Crabbé ‘Blokken’. Al dertig seizoenen lang houdt hij de mensen aan het scherm gekluisterd met zijn eenvoudige, maar toch altijd spannende quiz.

Om de quiz te presenteren heeft Ben zo zijn vaste rituelen waar hij zich elke opnamedag aan houdt. “Ik was en scheer me op iedere opnamedag. En ik kom op tijd. Ik ben in die 29 jaar niet één keer te laat geweest. Ik heb weleens gebeld, dat ik wat minder vroeg zou zijn als anders. Maar te laat? Nooit; Dat is een kwestie van beleefdheid”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Ben is natuurlijk heel bekend en dan wordt er wel al eens wat geschreven over je. Zo ook over Ben. Hij zou een trap hebben laten bouwen in de studio om naar zijn persoonlijke wc te kunnen, zonder door het publiek te moeten.

“Dat is een complete leugen. We nemen de show op in de gebouwen van Videohouse. Daar zijn de kleedkamers en het sanitair op één verdieping, terwijl de set op de begane grond is. Op een dag zag ik dat Videohouse inderdaad een trap had gebouwd. Daardoor konden kandidaten en medewerkers sneller naar de set gaan zonder dat ze daarvoor door het publiek moesten. Ik had daar niet mee te maken.”

Bio van Ben Crabbé

Meer Over:

Ben Crabbé Blokken